- Autor: jabir
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 900 |
Olej olivový | 5 |
rajčatový protlak | 140 |
Cibule | 30 |
Česnek | 10 |
Olivy černé | 90 |
Koření průměr | 3 |
Energetická hodnota celkem: 6262 kJ
Bílkoviny (g): 217,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1566 kJ
Bílkoviny (g): 54.3, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.